close
Download nu de
ApolloProtocol Fitness App!
INSTALLEREN
FAQ Support

Verzenden en retourneren

Verzendopties.

Bezorging in Nederland en België wordt verzorgd door PostNL. Je ontvangt direct na de verzending van ons een track en trace nummer, hiermee kun je online je bestelling volgen. Wanneer je bij bezorging van je bestelling niet thuis bent zal de volgende dag het pakket nogmaals worden aangeboden. Daarna kun je het pakket afhalen bij het voor jouw dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Tevens ontvang je na de eerste aanbiedingspoging een code, hiermee kun je via de site van PostNL de gewenste afleverdag en bezorgadres wijzigen. In België wordt het pakket zelfs 3x aangeboden, hier zijn geen afhaalpunten.

PakjeGemak van PostNL (Nederland)

Wanneer je bij ApolloProtocol bestelt, hoef je niet meer thuis te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen. Tijdens de bestelprocedure kun je kiezen voor PakjeGemak. Met PakjeGemak bepaal je zelf waar en wanneer je je bestelling ophaalt. Je kunt kiezen uit maar liefst 2.000 afhaallocaties, er is dus altijd een afhaallocatie in de buurt. De afhaalpunten zitten altijd op de beste locaties en hebben ruime openingstijden. Zo zijn op koopavonden ruim 600 locaties tot 20:00 uur of later open. Op zaterdagen zijn ongeveer 1.600 locaties geopend, je hoeft er dus nooit voor om te rijden. Nooit meer thuisblijven en wachten op de pakketbezorger, dus afhalen als het jou uitkomt, bijvoorbeeld na werktijd of tijdens het boodschappen doen. Dat scheelt je enorm veel tijd!

Retourneren.

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, je artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in de winkel doet, tenzij anders vermeld. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is. Hiermee bedoelen we wanneer het pakket door jou of door een derde (bijv. je buren) in ontvangst is genomen.

Hoe kun je gebruik maken van je herroepingsrecht?
- Neem contact op met onze klantenservice via e-mail, telefonisch of WhatsApp.
- Je ontvangt een e-mail met een bevestiging van de retouraanvraag, een retourformulier en een RET-nummer.

Je kunt het artikel alleen terug sturen als:

- het artikel compleet en in geval van voeding (supplementen) ongeopend is.
- het artikel niet beschadigd of kapot is (in originele staat).
- het product voorzien is van de fabrieksverpakking.
- alle labels in oorspronkelijke staat aan het kleding bevestigd zijn.
- de kleding geen draagsporen zoals zweet-, rook-, parfum- of kooklucht, bevatten.

Let op: Zorg ervoor dat je de kleding dus schoon, on-bezweet en niet ruikend naar parfum of deodorant is. Of laat de kleding niet dagen liggen in een kamer waar gerookt of gekookt wordt. Wij weigeren ook kleding die naar wasmiddel ruikt, immers dit betekent dat u de kleding gewassen heeft (en dus gedragen).

Wij behouden dus het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn, of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook als de producten verkeerd zijn behandeld.

Artikelen die niet retour gezonden kunnen worden:

- Cadeaubonnen of andere tegoeden.

Betaalverplichting.

Door gebruik te maken van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je dient wel binnen de gestelde termijn te betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan of heb je met IDEAL betaald, dan storten wij het te verrekenen bedrag binnen 14 dagen op je rekening terug. Wanneer je een bestelling naar ons retour stuurt betaal je zelf de retourkosten. Je stuurt het pakket naar ons adres. Je betaald enkel voor de retourzending naar ons toe.

Retourneren en terugbetalen.

Voor een snelle en goede verwerking van je retourbestelling is het volgende van belang:

- Neem contact op met de klantenservice dit kan telefonisch, via een e-mail of via WhatsApp
- Voeg het volledig ingevulde retourformulier bij het pakket (deze ontvang je van de klantenservice)
- Verpak je bestelling goed, zodat deze in goede staat bij ons binnenkomt.
- Stuur het retourpakket op naar ons adres.

Let op: Bewaar het verzendbewijs met de Track & Trace code goed. Wanneer we je bestelling hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen. Het product moet in ieder geval aan de volgende punten voldoen voordat we het aankoopbedrag terug storten.

- het artikel moet compleet en in geval van voeding (supplementen) ongeopend zijn.
- het artikel niet beschadigd of kapot is (in originele staat).
- het product voorzien is van de fabrieksverpakking.

Ruilen.

Het omruilen van producten is niet mogelijk. Mocht je een nieuwe bestelling willen plaatsen dan adviseren wij als gewenste afhandeling te kiezen voor een kortingscode. De kortingscode blijft voor onbepaalde tijd houdbaar en kan worden gebruikt bij een volgende bestelling. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Retourkosten.

De verzendkosten voor het retour sturen van je bestelling zijn voor eigen rekening, voor uitzonderingen zie kopje geen verzendkosten. Wanneer een artikel geruild moet worden door een fout van ons, dan zijn de kosten voor retour voor onze rekening.

Geen verzendkosten.

Voor onderstaande uitzonderingen hoef je geen verzendkosten te betalen:
- Het verkeerde product is geleverd.
- Het pakket is verkeerd geleverd.
- Het product is kapot bij aankomst.
- Het product is over datum (zonder vermelding op de product pagina en buiten wettelijke THT termijn).

© 2014-2020 ApolloProtocol