close
Download nu de
ApolloProtocol Fitness App!
INSTALLEREN
FAQ Support

Veelgestelde vragen

Algemene vragen over ApolloProtocol

Wat is het ApolloProtocol?

ApolloProtocol is een bedrijf dat faciliteert in producten en diensten die je kan gebruiken in de sportschool om mooie en echte fitness resultaten te behalen. Gedurende dit proces leren wij jou de benodigde kennis over voeding, training en fitness om je fitnessdoel(en) te behalen.

Dit doen wij door het aanbieden van complete fitnesspakketten. Onze trajecten begeleiden je niet alleen naar de beste resultaten maar bevatten tegelijkertijd ook een volledig leerproces. De pakketten bestaan uit persoonlijke online begeleiding, theoretische kennisdeling, complete voedings- en trainingsprogramma's, sportdrank om je sportprestaties te verbeteren, een drinkbeker en meer.

Eigenlijk maken wij het zo gemakkelijk mogelijk om resultaat te behalen met fitness. Wij hebben namelijk alle lijnen al uitgezet. Wij hebben precies beschreven wat jij moet doen om resultaat te behalen. En jij bent degene die het moet gaan doen! Jij bent de persoon die inzet moet tonen, door moet zetten en alles moet geven. Daarnaast moet je onze instructies zo goed mogelijk naleven en uitvoeren.

Wanneer je dit doet garandeert ApolloProtocol dat jij 100% zeker mooie resultaten gaat behalen met onze complete fitness pakketten.

Wat doet ApolloProtocol precies?

ApolloProtocol is een bedrijf dat faciliteert in producten en diensten voor mannen en vrouwen die zij kunnen gebruiken in de sportschool om mooie en echte fitnessresultaten te behalen. Naast het behalen van de gewenste resultaten dragen onze producten bij aan de ontwikkeling van theoretische kennis over het fitnessdoel dat men wil behalen.

Ons aanbod omvat complete fitnesspakketten, online begeleiding, voedingsplannen en schema’s, trainingsplannen en schema’s, sportdrank, lifestyle accessoires, fitness accessoires, producten ter preventie van blessures en meer.

Wil je meer weten over wat wij precies doen?

Klik dan hier !

Wat voor producten verkoop ApolloProtocol?

ApolloProtocol verkoopt producten die te maken hebben met fitness, een gezonde levensstijl, en alles wat daarbij komt kijken. Wij faciliteren en ondersteunen een gezonde levensstijl. Hieronder staat een lijstje van producten die wij verkopen.

 1. Complete fitnesspakketten voor mannen en vrouwen, wil je meer weten? Klik dan hier.
 2. Sportdrank, wil je meer weten? Klik dan hier.
 3. Persoonlijke begeleiding
 4. Complete train- en voedingsschema's
 5. Test producten
 6. Verschillende E-books
 7. Fitness accessoires
 8. Lifestyle accessoires
Waarom werkt het ApolloProtocol zo goed?

Dat komt door de perfecte combinatie van voeding, training, supplementatie en begeleiding.

Wij bij ApolloProtocol weten dat alleen training niet voldoende is om de gewenste resultaten te behalen. Fitness is niet alleen met gewichten gooien in de sportschool, het is veel meer dan dat! Het is een keuze voor een gezonde levensstijl. En bij die gezonde levensstijl is het belangrijk om voldoende te sporten en daarnaast ervoor te zorgen dat je lichaam voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt om zijn volledige groeipotentie te kunnen benutten.

Het ApolloProtocol werkt zo goed omdat het de perfecte combinatie heeft gevonden van voeding, training en supplementatie en deze drie elementen op de juiste manier op elkaar heeft afgestemd. Doe je een onderdeel niet, of niet op de juiste manier dan zal je zien dat het resultaat opeens een stuk minder is. Het is belangrijk dat je alle elementen hebt en ook op de juiste manier uitvoert. Daarnaast zijn al onze producten wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getest. Wij hebben de wetenschappelijke onderbouwing hoog in het vaandel staan!

''VERGELIJK DE ELEMENTEN VAN HET APOLLOPROTOCOL MET TWEE PLANTEN''
De eerste plant krijgt genoeg zon, maar te weinig water. De tweede plant krijgt wel genoeg water maar te weinig zon. Beide planten zullen niet hun volledige potentie benutten om te groeien omdat hun fysiologie niet optimaal is.

Zo werkt het ook met de verschillende elementen van de ApolloProtocol fitnesspakketten. Gebruik, doe of volg je slechts één van de elementen dan zal je lichaam niet in staat zijn om zijn volledige potentie te benutten! Volg je alle instructies van het ApolloProtocol, dan zal je zien dat je lichaam in een rap tempo verandert. Je lichaam wordt nu namelijk wél voorzien van ‘alle ingrediënten’ om de resultaten te kunnen behalen die je voor ogen hebt. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Waarom zou ik voor ApolloProtocol moeten kiezen?

Daar zijn natuurlijk een hoop redenen voor te benoemen. Slechts één daar van willen we bij deze vraag benoemen. En dat is dat wij zelf hoofdgebruiker zijn van onze eigen producten.
Hieronder lichten we dit kort toe.

1. We trainen en eten zelf via onze eigen filosofie.
Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze fitness programma’s, trainingsmethoden en de manier waarop wij voeding inzetten om fitnessresultaten te behalen. Wij trainen en eten dan ook enkel via onze eigen filosofie. Wij willen het beste voor onszelf en dit delen wij met jou middels de producten en fitnessprogramma’s die wij aanbieden.

2. We drinken enkel onze eigen sportdrank.
Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze alles-in-één sportdrank. Wij drinken enkel onze eigen sportdrank om onze sportprestaties te verbeteren en om de beste resultaten te behalen. Wij weten ook exact hoe onze drank is opgebouwd en weten dat het een hele goede en sterke formule is. Daarnaast willen wij de volgende vraagstelling inbrengen:

Zouden wij zelf producten drinken die niet goed voor ons lichaam zijn?

Wij willen het beste voor onszelf, ons lichaam en onze gezondheid en dit delen wij met jou middels de producten die wij aanbieden. Wij proberen onze sportdrank dan ook van de hoogste kwaliteit te voorzien, zodat ook jij er van kan profiteren!

3. Wij zijn eerlijk.
Wij verkopen alleen wat je echt nodig hebt om beter te presteren en betere fitnessresultaten te behalen. Het is namelijk overbodig om 100 verschillende potjes te verkopen. Want hoe kan elk product dan goed zijn? Bedrijven verkopen steeds meer verschillende potjes en allemaal zou je ze nodig hebben en allemaal werken ze perfect. Dit klinkt voor ons als niet fair, hierbij vragen we ons dan ook een aantal dingen af:

 1. Gebruiken ze zelf ook alle 100 potjes die ze aanbieden?
 2. Werken alle producten ook allemaal zo goed als dat er beweert wordt?
 3. Of is het puur een model om meer geld te verdienen?

Wij houden het simpel! Wij verkopen wat wij zelf ook gebruiken. Wij verkopen niet, wat wij zelf niet gebruiken. We zijn erg benieuwd hoe je over ons denkt! Mocht je meer over ApolloProtocol willen weten, neem dan contact met ons op!

Algemene Fitnessvragen

Ik wil spieren opbouwen, kan dat met ApolloProtocol?

Ja zeker! Wij hebben verschillende producten die bijdragen aan- en effectief zijn voor het opbouwen van spieren. Bijvoorbeeld onze sportdrank en onze complete fitnesspakketten voor spieropbouw.

Bekijk de pagina’s Ontdek AP, AP Drink en complete fitnesspakketten voor eer informatie. Je kan uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Ik wil vet verliezen, kan dat met ApolloProtocol?

Ja zeker! Wij hebben verschillende producten die bijdragen aan- en effectief zijn voor vetverlies. Bijvoorbeeld onze sportdrank en onze complete fitnesspakketten voorvetverlies.

Bekijk de pagina’s Ontdek AP, AP Drink en complete fitnesspakketten voor eer informatie. Je kan uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Ik wil fitter worden, kan dat met ApolloProtocol?

Ja zeker! Wij hebben verschillende producten die bijdragen aan- en effectief zijn om fitter te worden. Bijvoorbeeld onze sportdrank, E-books en onze complete fitnesspakketten voor spieropbouw.

Bekijk de pagina’s Ontdek AP, AP Drink en complete fitnesspakketten voor eer informatie. Je kan uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Ik wil gezonder leven, kan dat met ApolloProtocol?

Ja zeker! Wij hebben verschillende producten die bijdragen aan- en effectief zijn om gezonder te leven. Wij stimuleren de ontwikkeling van een gezonde levensstijl middels onze producten zoals onze complete fitnesspakketten waarbij de ontwikkeling van een gezonde lifestyle centraal staat.

Bekijk de pagina’s Ontdek AP en complete fitnesspakketten voor eer informatie. Je kan uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Ik ben een beginner, is het ApolloProtocol geschikt voor mij?

Ja zeker! Ook voor beginners is het ApolloProtocol geschikt. Wij hebben verschillende producten ontwikkeld die zelfs speciaal voor beginners zijn ontworpen. Zo hebben wij een fitnesspakket speciaal voor beginners. Klik hier om meer te lezen over dit pakket.

En hebben wij ook uniek fitness traject speciaal voor beginners, genaamd het complete fitness avontuur. Wil je meer weten over onze producten voor beginners, bekijk dan de website of neem contact met ons op!

Ik train al jaren, is het ApolloProtocol geschikt voor mij?

Ja zeker! Het ApolloProtocol is geschikt voor alle trainingsniveaus. Wij hebben verschillende producten ontwikkeld die zeker een grote uitdaging zijn, hoe lang je ook traint en hoe ervaren je ook bent. Zo hebben wij verschillende fitnesspakketten speciaal voor ervaren atleten.

Wil je meer weten over onze producten, bekijk dan de website of neem contact met ons op!

Complete fitnesspakketten

Wat is een compleet fitnesspakket?

ApolloProtocol heeft meerdere complete fitnesspakketten ontwikkeld voor mannen en voor vrouwen. Compleet wil zeggen dat je beschikt over alle middelen die je nodig hebt om resultaat te behalen en om je eigen gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Een fitnesspakket is een 3-maandenplan om een bepaald fitnessdoel te behalen. Denk hierbij aan spieren opbouwen, vet verliezen, fitter worden, strakker worden etc. Kies je een pakket gericht op spieren opbouwen – dan staat alles in dit pakket in het teken van dit doel. Je volgt een trainschema gericht op dit doel, je leert je voeding af te stemmen op dit doel, je ontvangt tips en adviezen om dit doel te bereiken en leert daarnaast ook nog eens de juiste kennis die nodig is om dit doel te behalen.

Deze pakketten zijn allemaal van een ander niveau (geschikt voor de beginnend sporter tot de ervaren fitness atleet), maar in elk pakket ligt de lat hoog. Bij ApolloProtocol moet je namelijk keihard werken om je doel te behalen, want wij weten dat dat de beste manier is om resultaat te behalen met fitness.

Welke producten bevat een compleet fitnesspakket?

De basis van de verschillende pakketten is hetzelfde. Per pakket kan de inhoud verder nog wel verschillen. Zie hieronder de producten die in elk fitnesspakket zijn opgenomen.

 1. Persoonlijke online begeleiding van een AP Coach.
 2. Voedingsplan, voedingsschema's en de lekkerste recepten.
 3. Trainingsplan, verschillende trainschema’s en workouts.
 4. AP Drink, alles-in-1 sportdrank.
 5. Onbeperkt toegang tot de Apollo Fitness App.
 6. Aanvullende workout E-books.
 7. AP Recepten E-book.
 8. AP Drinkbekers.
 9. En meer.
Welke doelen kan ik behalen met een compleet fitnesspakket?

Met het ApolloProtocol kun je verschillende trainingsdoelen behalen. Bijvoorbeeld fitter worden, spieren opbouwen, vet verliezen, maar ook gezonder leven.

De producten die wij je kunnen aanraden zijn onze complete fitnesspakketten, sportdrank en verschillende E-book.

Is een compleet fitnesspakket ook geschikt voor mij?

Ja zeker! Wij hebben verschillende complete fitnesspakketten ontwikkeld voor verschillende trainingsniveaus. Hierbij kunnen we stellen dat we pakketten hebben ontwikkeld voor alle trainingsniveaus, dus ook voor jouw trainingsniveau!

Wil je meer weten over onze producten, bekijk dan de pagina ‘kies je fitnesspakket’ of neem contact met ons op!

Persoonlijke online begeleiding

Biedt ApolloProtocol ook personal training aan?

Nee, dat doen we niet. Wel bieden we persoonlijke online begeleiding aan.

Hoe weet ik wie mijn persoonlijke coach is?

ApolloProtocol neemt de tijd om de geschikte coach voor jou uit te kiezen. Het kan daarom soms even duren voordat je jouw persoonlijke coach toegewezen hebt gekregen. Zodra de coach is toegewezen kun je in de Apollo Fitness App zien wie jouw coach is en kun je direct berichten verzenden via de chat functie.

Iedere coach heeft zijn of haar eigen profiel op de fitness app.

Hoe kan ik mijn persoonlijke coach bereiken?

Het contact dat je hebt met je persoonlijke AP Fitness Coach verloopt via de chat functie van de Apollo Fitness App. Wanneer je een compleet fitnesspakket aanschaft ontvang je direct onbeperkt toegang tot de Apollo Fitness App en kun je chatten met je persoonlijke coach. Je moet de App wel eerst even downloaden!

Trainschema’s

Hoeveel keer moet ik trainen per week?

Dat is afhankelijk van het pakket dat je wilt kopen of hebt gekocht. De trainingsrange van de complete fitnesspakketten ligt tussen de 3 en 7 en verschilt per pakket.

Beginnerspakket: 3-4 trainingen per week.
Voor echte beginners die voor het eerst de sportschool instappen raden we aan om te beginnen met drie trainingen per week. Het lichaam van beginnend sporters heeft namelijk de tijd nodig om zich aan te passen aan krachttraining.

Spieren opbouwen en vet verliezen: 3-5 trainingen per week.
Alle vervolgpakketten: 4-7 trainingen per week.

ApolloProtocol raadt aan om vier keer of meer te gaan voor de beste en snelste fitnessresultaten. Met de uitzondering voor beginners.

Ik ben een beginner, zijn de schema’s geschikt voor mij?

Ja zeker! Ook voor beginners is het ApolloProtocol geschikt. Wij hebben verschillende producten ontwikkeld die zelfs speciaal voor beginners zijn ontworpen. Zo hebben wij een fitnesspakket speciaal voor beginners. Klik hier om meer te lezen over dit pakket.

En hebben wij ook uniek fitness traject speciaal voor beginners, genaamd het complete fitness avontuur. Wil je meer weten over onze producten voor beginners, bekijk dan de website of neem contact met ons op!

Ik train al jaren, zijn de schema’s geschikt voor mij?

Ja zeker! Het ApolloProtocol is geschikt voor alle trainingsniveaus. Wij hebben verschillende producten ontwikkeld die zeker een grote uitdaging zijn, hoe lang je ook traint en hoe ervaren je ook bent. Zo hebben wij verschillende fitnesspakketten speciaal voor ervaren atleten.

Wil je meer weten over onze producten, bekijk dan de website of neem contact met ons op!

Hoe zien jullie trainschema’s eruit?

Onze trainschema’s zijn geenszins te vergelijken met een standaard trainschema. Onze schema’s zijn wetenschappelijk onderbouwd en maken gebruik van vrijwel alle wetten en principes die er zijn om de beste resultaten te behalen.

In ieder fitnesspakket hebben wij andere trainingsmethoden opgenomen om de beste resultaten te behalen.

Welke fitnessdoelen kan ik behalen met jullie schema’s?

Met het ApolloProtocol kun je verschillende trainingsdoelen behalen. Bijvoorbeeld fitter worden, spieren opbouwen, vet verliezen, maar ook gezonder leven.

De producten die wij je kunnen aanraden zijn onze complete fitnesspakketten, sportdrank en verschillende E-book.

Biedt ApolloProtocol ook persoonlijke trainschema’s?

Nee, wat is er persoonlijk aan een ‘persoonlijk’ trainschema? Wat wij bieden is een trainschema waarmee je een bepaald fitnessdoel kan behalen. Heb je bijvoorbeeld een blessure of kun je een bepaalde oefening niet uitvoeren dan helpt je persoonlijke AP Fitness coach je bij het doorvoeren van wijzigingen in het schema zodat het schema ook geschikt is voor jou!

Voedingsschema’s

Biedt ApolloProtocol persoonlijke voedingsschema’s?

Wij bieden geen standaard ‘persoonlijke voedingsschema’s’, zoals je dat misschien gewend bent van een ander bedrijf. Wij doen het allemaal net iets anders. Het ‘persoonlijke schema’ dat jij mogelijk al eerder hebt gebruikt is namelijk helemaal niet zo persoonlijk…

Wij maken het juist nog persoonlijker! Wij hanteren namelijk een bepaalde visie en werkwijze omtrent voeding en schema’s waarbij jij onder andere zelf gaat leren om je eigen persoonlijke voedingsschema samen te stellen. Hierbij houden we samen rekening met jouw voorkeuren en doelen en leren we jou een schema samen te stellen dat helemaal aansluit op jou. Persoonlijker kan niet, toch?

Hieronder volgt ons voedingsstappenplan.

Stap 1: Gezond leren eten.

 1. Wat is gezond eten nou eigenlijk? En hoe doe je dat?
 2. Wat is goed om te eten en wat niet? En hoeveel moet ik eten?
 3. Bij stap 1 leer je de basis van gezond eten. Je gaat onder andere leren om de juiste gezonde keuzes te maken. Vanuit deze basis werken we doelgericht verder en beschik je aan het eind van de rit over een hoop kennis!

Stap 2: Gericht kennis opdoen.

 1. Nadat je de basis van gezond eten hebt geleerd ga je doelgericht kennis op doen. Wil jij afvallen? Dan ga je leren hoe je moet eten om af te vallen. Wil je spieren opbouwen? Dan ga je alles leren om dit doel te behalen!
 2. Bij stap 2 gaan we dieper in op de theorie en leer je precies wat je moet weten en eten om een bepaald doel te bepalen. In deze fase wordt je klaargestoomd voor stap 3: het toepassen van de kennis die je hebt opgedaan!

Stap 3: Kennis toepassen.

 1. Bij stap 3 ga je alle kennis toepassen die je hebt opgedaan. Bij deze stap is het namelijk de bedoeling dat je je eigen voedingsschema samen gaat stellen gericht op het doel dat je voor ogen hebt.
 2. Dit doe je natuurlijk niet alleen, je persoonlijke AP Coach gaat je daarbij helpen. Uiteindelijk zal jij in staat zijn om een goed schema voor jezelf samen te stellen omdat jij na het volgen van de verschillende trajecten over de juiste kennis beschikt!

Wil je meer weten? Bekijk dan de ontdek AP pagina: ApolloProtocol & voeding.

Houden jullie in je schema’s ook rekening met allergieën of restricties?

Ja, zeker! Jouw persoonlijke AP Fitness coach helpt je hierbij! Verder adviseren we je om de vorige vraag even goed door te lezen, deze vraag geeft namelijk ook antwoord op deze vraag.

AP Sportdrank

Wat is AP Sportdrank?

AP Sportdrank is een geavanceerde sportdrank die is ontwikkeld om je sportprestaties te verbeteren. De meeste sportdranken die verkrijgbaar zijn op de markt bevatten slechts wat goedkope suikers. AP Sportdrank niet! AP Sportdrank bevat alleen hoogwaardige en echt werkende ingrediënten die ervoor zorgen dat jij op alle fronten beter zal presteren.

Zo kan je met AP Drink:

 1. Harder trainen
 2. Bouw je meer spiermassa op
 3. Herstel je razendsnel van spierpijn
 4. En verbrand je ook nog eens vet

ApolloProtocol heeft alle hoogwaardige ingrediënten die je nodig hebt nu in één sportdrank verwerkt, namelijk AP Drink. Door de drank te drinken zal je uithoudingsvermogen verbeteren en worden je spieren voorzien van de nutriënten die ze nodig hebben om te groeien. Daarnaast is AP Drink een verrijking voor het herstel van je spieren. Je zal in staat zijn om vaker en langer te kunnen sporten terwijl je iedere keer alles geeft wat je in je hebt.

Is AP Drink een pre-workout?

Nee AP Drink is niet ‘slechts’ een pre-workout. AP Drink is veel meer dan dat! AP Drink is een pre-workout, during-workout en post-workout in één!

Je drinkt AP Drink voor- en tijdens de workout en de drank heeft de werking van een pre-workout door jou te voorzien van de benodigde energie en kracht om klaar te zijn voor de workout- en er doorheen te knallen. Daarnaast werkt de drink al tijdens de workout aan je herstel!

Is AP Drink schadelijk voor mijn gezondheid?

Het antwoord is NEE! AP Drink is juist gezondheid bevorderend door de mineralen, vitamines en andere belangrijke stoffen die de AP Drink van ApolloProtocol bevat. Drink het wel met mate! Ook al kan dit erg moeilijk zijn door de overheerlijke smaak!

Is er suiker toegevoegd aan AP Drink?

De sportdrank van ApolloProtocol dankt zijn zoete smaak aan de vitamine c en citrulline malate mix. Ook bevat het een kleine hoeveelheid natuurlijke zoetstoffen en sucralose voor de perfecte smaak.

Wanneer drink je AP Drink?

AP Drink gebruik je op iedere trainingsdag. Je gebruikt AP Drink als volgt:

 1. Je drinkt AP Drink op trainingsdagen voor- en tijdens de training.
 2. Je mixt 1 of meer scheppen AP sportdrankpoeder met 700ml water. De helft hiervan drink je een kwartier voor je training op.
 3. De andere helft kun je aanvullen met water naar wens. Dit drink je gedurende de training.
Verkopen jullie AP Drink ook in meerdere smaken?

Nee dat doen we niet. De AP Drink Blend is een mix van de heerlijkste fruitsoorten in de juiste hoeveelheden voor een heerlijke frisse smaak. Je kan het vergelijken met de smaak van blauwe taksi.

Kan ik AP Drink ook drinken als ik vet wil verliezen?

Jazeker! AP Drink verhoogt, i.c.m. de speciale trainingen van ApolloProtocol, de snelheid van je stofwisseling. Ook bevat het belangrijke componenten die essentieel zijn voor een goedwerkende vetverbranding van het lichaam. Deze stoffen en de bijbehorende wetenschappelijke referenties zijn onderaan op de pagina van de AP Drink terug te vinden.

Waarom hebben jullie maar één supplement?

Omdat wij een alles - in één product hebben ontwikkeld die meer dan tien verschillende soorten supplementen bevat. Tegenwoordig is er zoveel keuze op de markt dat jij eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Het lastige is ook dat er veelal wordt verkondigt bij ieder product dat het goed werkt en dat het echt het product is dat je moet hebben.

Wij maken het je gemakkelijker, wij hebben dit zoekwerk namelijk al voor jou gedaan en vervolgens de beste en echt werkende ingrediënten in één product verwerkt. Zo hoef jij niet na te denken of uit te zoeken welke potten je nou zou moeten kopen. Ook hoef je niet te twijfelen of het product dat je wilt kopen nou goed is en of het wel echt werkt of niet, want wij hebben dit werk al voor je gedaan, handig he?

Welke ingrediënten bevat AP Drink?

Peptopro (Speciale eiwitten)
PeptoPro is een speciale vorm van eiwitten die nog betere resultaten biedt. PeptoPro verbetert je fysieke prestaties en uithoudingsvermogen al bij de eerste keer van gebruik door onmiddellijke levering van aminozuren aan de spieren, zelfs tijdens hoge intensiteit trainingen. Ook verhoogt PeptoPro de eiwitsynthese tijdens en na het sporten.

BCAA'S
Bekend als de belangrijkste eiwitten (aminozuren) voor spieropbouw. BCAA’S zorgen voor een verhoogde eiwitsynthese en minder spierafbraak. Daarom zijn BCAA’S een essentieel onderdeel van AP Drink formule.

Vitargo
Een revolutionaire bron van energie die gebruikt wordt door de vele olympische atleten, medische professionals en miljoenen andere mensen die hun gezondheid, fitness en uiterlijk willen verbeteren.

Agmatine Sulfate
Agmatine Sulfate zorgt voor een heerlijke "pump", wat ervoor zorgt dat er extra zuurstof en nutriënten aangeleverd wordt aan de spieren voor optimale groei.

Creatine
Creatine voorziet de spieren van energie tijdens intensieve inspanningen en zorgt ervoor dat je spieren minder snel verzuren. Je kan dus langer optimaal presteren. Daarnaast zorgt creatine voor toename van spiermassa.

L-Carnitine Tartrate
L-Carnitine Tartrate is essentieel om vetzuren te verbranden in de spiercellen en om slecht cholesterol te verlagen. Ook is bekend dat deze stof een functie heeft bij de levering van energie aan de hersenen en dat L-Carnitine Tartrate de hersencellen beschermt als er geen, of te weinig zuurstof aanwezig is. Dit is ook weer essentieel tijdens intensieve sportinspanningen.

Citrulline malaat
Zorgt voor minder algemene vermoeidheid en minder verzuring in de spieren tijdens het trainen door het afvoeren van de afvalstoffen die vrijkomen bij sport en training.

Beta-Alanine
Neutraliseert melkzuur, een stof die vrijkomt als spieren met een hoge intensiteit samentrekken, waardoor sporters intensiever kunnen trainen en hun spieren sterkere groeiprikkels kunnen toedienen.

Calcium Phosphate
Calcium phosphate is een belangrijke elektrolyte voor een goedwerkend systeem. Calcium phosphate is essentieel voor een goede werking van zenuwen en spieren en het transporteren van andere mineralen.

Sodium Bicarbonaat
Sodium Bicarbonaat buffert de verzurende stoffen in het lichaam en bevordert de sportprestaties. Sodium hoort ook bij de belangrijke elektrolyten voor een goed functionerend lichaam.

Magnesium Tri Citraat
Magnesium deficiëntie is de op een na meest voorkomende deficiëntie in de samenleving. Te weinig magnesium verlaagt de insuline-gevoeligheid.

Taurine
Helpt bij het reguleren van het niveau van vocht en mineralen in het bloed. Daarnaast geeft taurine het zenuwstelsel een flinke oppepper en zorgt het voor minder spierkrampen na intensieve training.

Potassium
Potassium, oftewel kalium, is een zeer belangrijk mineraal dat een primaire rol speelt bij het regelen van de bloeddruk, samen met natrium.

Doordat we tegenwoordig veel natriumrijk (zout) eten consumeren ontstaat er een disbalans tussen kalium en natrium. Het is daarom aan te raden meer kaliumrijk voedsel te eten.

Verder is kalium goed voor:
- De vochtbalans regulatie
- Samentrekking van spieren
- Zenuwpulsen
- Het hart
- Ph waarde van het lichaam
- Vertering

Apollo Fitness App

Waar kan ik de Apollo Fitness App downloaden?

Je kan de Apollo Fitness App downloaden via de Apple of Samsung store op bijvoorbeeld je mobiele telefoon.

Kan ik de App downloaden op mijn mobiele telefoon?

Ja, dat kan zeker! De Apollo Fitness App is geschikt voor IOS en Android.

Kan ik de App downloaden op mijn tablet?

Dit is helaas nog niet mogelijk. Wel kan je de App downloaden op je mobiele telefoon met een IOS of Adroid systeem.

Verzenden & retourneren

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?

Wanneer we jouw bestelling in goede orde hebben ontvangen zal je bestelling zo snel mogelijk worden verzonden. Vaak wordt je bestelling al binnen enkele dagen bij jou thuis bezorgt.

Bestel je in het weekend, bijvoorbeeld op vrijdagavond dan kan het wat langer duren voor je bestelling wordt bezorgd. We doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden!

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

De verzendkosten verschillen per land en zijn boven een bepaald bedrag gratis. Ja, tenzij je een bestelling plaatst van €75 of meer. Wanneer dat het geval is nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Is mijn bestelling al verzonden?

Dit kan je zien aan de hand van de Track & Trace code die je in je mailbox hebt gekregen. Als hier wordt vermeld dat de bestelling is ontvangen door de pakketdienst, zal je pakket spoedig afgeleverd worden.

Let op! De data van Track & Trace zijn vaak pas ‘s avonds beschikbaar.

Mijn bezorger is niet geweest, wat moet ik doen?

Als jouw pakje door PostNL bezorgd had moeten worden, maar ze zijn niet geweest, dan kun je via jouw track & trace code het pakketje tracken op de website van PostNL. Hier zal je alle informatie vinden omtrent jouw pakketje. Wil je meer beter over jouw pakketje dan adviseren wij om eerst contact op te nemen met PostNL, zijn kunnen jou de benodigde informatie verstrekken.

Mocht je er niet uitkomen met PostNL, neem dan contact met ons op!

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

Meer informatie over retourneren kun je vinden via de pagina verzenden & retourneren.

Kan een pakket ook geweigerd worden?

Dat kan wanneer het pakket niet voldoet aan de gestelde voorwaarden. Bekijk de voorwaarden op de pagina verzenden & retourneren.

Resultaat garantie

Behaal ik gegarandeerd mijn fitnessdoel met ApolloProtocol?

Gegarandeerd kunnen wij helaas niet zeggen, dit is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. De belangrijkste factoren zijn jouw motivatie en doorzettingsvermogen. Wanneer jij alles geeft en je volledig inzet ‘garanderen’ wij je zeker dat je mooie resultaten zal behalen.

Wij zijn namelijk overtuigt van de kwaliteit van onze producten. Met de complete fitnesspakketten kunnen dan ook zo goed als zeker gegarandeerd resultaat garandeerden, mits jouw inzet en motivatie optimaal is!

Biedt ApolloProtocol een resultaatgarantie?

Wij bieden geen volledige resultaat garantie. Er spelen namelijk teveel factoren een rol bij het garanderen van resultaat. Wel kunnen wij garanderen dat jij mooie resultaten gaat behalen met onze complete fitnesspakketten wanneer jij alles geeft en je volledig inzet! Dan ‘garanderen’ wij je zeker dat je mooie resultaten zal behalen.

Wij zijn namelijk overtuigt van de kwaliteit van onze producten. Met de complete fitnesspakketten kunnen dan ook zo goed als zeker gegarandeerd resultaat garandeerden, mits jouw inzet en motivatie optimaal is!

Klantenservice

Op welke tijden is de klantenservice bereikbaar?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vrijdag van 10:00 – 16:00 uur. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken via Facebook, Instagram en e-mail.

Wil je meer weten, bekijk de contactpagina.

Hoe kan ik het beste contact met jullie opnemen?

Je mag zelf bepalen via welke weg je contact met ons opneemt. Dit kan via e-mail, Facebook, Instagram of gewoon door te bellen.

Voor uitgebreide hulp adviseren wij om te mailen of te bellen.

Wat zijn onze contactgegevens?

ApolloProtocol
Noordeinde 48
3201 AL Spijkenisse
KvK-nummer : 63526115

Tel: 010-2613288
Mail: info@apolloprotocol.com
www.facebook.com/apolloprotocol
www.instagram.com/apolloprotocolofficial

© 2014-2020 ApolloProtocol