close
Download nu de
ApolloProtocol Fitness App!
INSTALLEREN
FAQ Support

Ontvang een gratis fitness schema van ApolloProtocol!

Wil jij lekker fanatiek sporten in de sportschool? Doe dat dan met de fitness schema's van ApolloProtocol! Wij helpen je gratis verder!

Via deze pagina kun je namelijk een gratis E-book downloaden met daarin enkele workouts en gratis fitness oefeningen voor mannen en voor vrouwen.

gratis workout e-book

(*) Jouw privacy is belangrijk. Je e-mailadres gebruiken we om het E-book te verzenden. Je kan het E-book ook direct downloaden.

Veelgestelde vragen


ApolloProtocol is specialist in het samenstellen van goede fitness schema's, niet alleen door onze jarenlange ervaring maar vooral door wetenschap. Wij gebruiken wetenschappelijke onderzoeken bij het samenstellen van onze fitness schema's en volledige trainingsplannen.

Bij het samenstellen van onze fitness schema's maken wij dan ook enkel gebruik van trainingsmethoden die bewezen effectief zijn.

Hierdoor kun je ervan uitgaan dat onze trainschema's goed in elkaar steken en werken voor jou. Daarnaast bevatten onze fitness schema's een heel duidelijke uitleg en vertellen wij je precies hoe je de oefening moet uitvoeren, met hoeveel repetities en sets.

Een tip! Download ook de ApolloProtocol Fitness App. Wij hebben een oefeningen database van meer dan 200 fitness oefeningen zodat je precies kunt zien hoe de oefeningen moeten.

In het E-book vind je meerdere gratis fitness schema's voor mannen en vrouwen. Alle fitness schema's zijn voorzien van een heel duidelijke uitleg waardoor je direct naar de sportschool kunt gaan.

In vrijwel ieder fitness schema kom je nieuwe en andere trainingsmethoden tegen. Hierdoor zijn onze trainschema's geschikt voor iedereen die het wil volgen. We hebben namelijk fitness schema's voor beginners, gevorderden en ervaren sporters.

De trainingen uit het E-book gebruiken wij ook bij de fitness schema's van onze online coaching trajecten. Onze cliënten moeten namelijk ook keihard werken voor hun resultaten, en dat kan met onze trainschema's!

Onze fitness schema's zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar doel wil bereiken met fitness. Naast onze fitness schema's hebben wij nog meer verschillende trainingsschema's ontwikkeld. Zo hebben we bijvoorbeeld ook trainschema's ontwikkeld voor cardio training, thuis training, HIIT training en calisthenics.

Daarnaast houden wij rekening met jou. Onze fitness schema's zijn namelijk heel doelgericht en van verschillende niveaus. Ben jij een beginner dan hebben we fitness schema's voor beginners, ben jij gevorderd dan hebben we fitness schema's van een hoger niveau.

Zo hebben wij voor iedereen iets te bieden! Ben jij er klaar voor?

Wij hebben meerdere verschillende fitness schema's gemaakt voor mannen en voor vrouwen om je fitness doel te kunnen behalen. Enkele workouts van onze fitness schema's hebben wij speciaal voor jou verwerkt in dit gratis fitness E-book.

Mocht je meer willen weten over onze verschillende fitness schema's kijk dan op eens de website pagina met onze 12 weken fitness schema's.

© 2014-2020 ApolloProtocol