close
Download nu de
ApolloProtocol Fitness App!
INSTALLEREN
FAQ Support

Bekijk de video

Afvallen, spieren opbouwen, of fitter worden? Wij hebben een plan voor je!


ApolloProtocol helpt je hierbij! Dat is onze taak! Wij zijn geen sportschool, maar helpen mensen bij het behalen van betere resultaten en optimale gezondheid door aanvullende diensten aan te bieden zoals onze Fitness App en Online Coaching.

Hierbij heb jij de keuze om onze hulp in te schakelen wanneer je dit nodig hebt. Dat is hoe wij te werk gaan! Wil je meer weten? Lees dan verder!

fitness

Fit worden doe je samen met ApolloProtocol!

Alles wat je nodig hebt in een app

De ApolloProtocol Fitness App


Wij hebben de ApolloProtocol Fitness App ontwikkeld om zo veel mogelijk mensen te helpen om gezond en fit te worden. De ApolloProtocol app is de beste en meest uitgebreide Fitness App die verkrijgbaar is.

Met onze Fitness App helpen we jou bij het behalen van je doelen. Je kan de app gebruiken om gezonder te eten, je progressie bij te houden, oefening video’s te bekijken, meer te leren over fitness, zelf fitness schema’s te maken en veel meer!

De ApolloProtocol App kun je gratis downloaden en is voor 90 procent gratis te gebruiken. Dat is onze service! Download nu onze Fitness App en deel deze met bekenden!

Online Coaching om je doel te behalen

lijn

Naast dat je gratis onze Fitness App kunt downloaden bieden wij Online Coaching aan. Want wat je doel ook is, wij helpen je verder. Dit kan dus zijn via onze Fitness app, maar ook door onze aanvullende diensten zoals Online Coaching.

Vanaf het moment dat je kiest voor ApolloProtocol Online Coaching helpen wij je bij alles wat er nodig is om je doel te behalen.

Bij onze Online Coaching geven wij je het Fitness Plan dat je nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat jij goede resultaten gaat behalen, wat je doel ook is.

voedingsschema

Een Online Coach die voor je klaar staat


Bij aankoop van Online Coaching krijg je je eigen online coach toegewezen. Je coach is altijd bereikbaar voor vragen en helpt je bij alles omtrent gezond eten, training, mindset en lifestyle. Je coach begeleid je naar je doel en een betere versie van jezelf.

Al onze coaches zijn door ApolloProtocol gecertificeerd, hebben meerdere AP Fitness schema’s gevolgd en beschikken over de kennis en kunde om jou te begeleiden. Hierdoor ga jij de beste resultaten behalen!

Wij koppelen altijd de meeste geschikte coach aan jou. Kies voor Online Coaching om je doel te behalen.

push-up

Professionele Fitness schema’s


Bij onze Online Coaching ontvang je ook toegang tot al onze professionele Fitness Schema’s. Om resultaat te (blijven) behalen is het belangrijk dat je jezelf steeds opnieuw uitdaagt en anders traint. Ongeacht of je een beginner bent of een ervaren sporter.

Daarom krijg je iedere maand een nieuw professioneel trainingsschema voor jouw niveau, wetenschappelijk onderbouwd en gericht op jouw doel. Zo ga je de beste resultaten behalen!

Onze Fitness Schema’s zijn ook zonder Online Coaching te bestellen. Kijk hiervoor in de ApolloProtocol App en ga naar het ‘workout onderdeel’.

Persoonlijk voedingsplan

Gezond eten met een Persoonlijk Voedingsschema


Om de beste resultaten te behalen moet je goed en gezond eten. Gezond eten is namelijk essentieel voor het behalen van de beste resultaten en een goede gezondheid.

Kies je voor onze Online Coaching dan zorgen wij ervoor dat jij weet wat je moet eten om je doel te behalen. Om dit te realiseren stellen we een Persoonlijk Voedingsschema samen dat jij kan volhouden. Hierbij houden we rekening met je wensen, doelen en leefpatroon.

Een Persoonlijk Voedingsschema kan je ook los kopen zonder Online Coaching.

WIL JIJ JE DOELEN BEHALEN?
Bestel Online Coaching & Download
de ApolloProtocol App.

Download de app > Bestel je plan
© 2014-2020 ApolloProtocol