close
Download nu de
ApolloProtocol Fitness App!
INSTALLEREN
flag nl NL FAQ Support
header fitness app apple store google play
header fitness app mobiel apple store google play

De ApolloProtocol Fitness App met maar liefst 17 functies.

De ApolloProtocol Fitness App is de meest complete Fitness App die op de markt verkrijgbaar is. Met meer dan 15 functies verschillende functies in één applicatie worden jouw ervaringen met fitness en ApolloProtocol alleen maar leuker en beter.

Deze sport app wordt jouw nieuwe 'mobiele' gymbuddy!

Iedere dag werkt er een team keihard aan deze applicatie en nieuwe functies om hem nog completer, gebruiksvriendelijker en beter te maken. Om dit te realiseren luisteren we ook enorm naar de feedback die we krijgen van jou en alle andere App gebruikers.

Zo creëren wij een app die precies aansluit op je behoeftes. Hoe je deze feedback aangeeft vertellen we je later.

Wat kan je allemaal vinden in onze gratis fitness app?

Inmiddels heeft onze sport app welgeteld 17 functies, variërende uit functies om je eigen fitness schema aan te maken, een calorieën teller, gezonde recepten, oefening uitleg filmpjes, een tool om je vooruitgang bij te houden en ga zo maar door.

Met onze applicatie hebben we ervoor gezorgd dat je alle tools voor gezond eten, je workouts en je fitness vooruitgang nu op één plek kunt beheren en gebruiken.

De ApolloProtocol Fitness App is beschikbaar voor alle sporters en wordt door ApolloProtocol gebruikt om nog meer ‘experience’ toe te voegen aan fitness.

Samen gaan we voor een gezonde, actieve levensstijl en nog betere resultaten.


Meer dan 100 verschillende gezonde recepten

Gezond eten wordt steeds moeilijker. Want wat moet je nou eten? En wat moet je juist niet eten? Wij helpen je een handje met het maken van de juiste keuzes!

In onze fitness app bevindt zich een sectie waar je meer dan 100 gezonde recepten kan vinden!

De recepten uit de fitness app zijn in het Nederlands dus je zal ze ook makkelijk begrijpen! We hebben ze verdeelt in de categorieën:

 1. Gezonde recepten afvallen
 2. Gezonde recepten avondeten
 3. Gezonde recepten ochtend
 4. Gezonde recepten middag
 5. Gezonde snelle recepten

De sectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe gezonde recepten om variatie te blijven houden! Alle recepten zijn voorzien van een ingrediëntenlijst, de voedingswaarden en uitgebreide bereidingswijze.

gezonde recepten
Terug naar inhoudsopgave

Calorieën teller

Een fitness app is natuurlijk niets zonder een calorieën teller. Met onze calorieën teller app kan je kijken wat jouw dagelijkse behoefte is en kan je je calorieën berekenen op basis van je gewicht, lengte, leeftijd, leefstijl en doel.

Het is heel handig om te weten wat de hoeveelheid calorieën per dag die je verbrand is. Zo heb je namelijk een goed inzicht op je dagelijkse behoefte en kan je starten met het calorieën verbranden tijdens je workout.

Download onze fitness app snel om je caloriebehoefte te berekenen!

caloriën teller app
Terug naar inhoudsopgave

Oefeningen uitlegvideo's

Uitlegvideo’s voor fitness oefeningen kunnen natuurlijk niet missen in een complete fitness app!

Zo hebben wij een database van meer dan 250+ fitness oefeningen gemaakt die je kan gebruiken om te kijken hoe je een oefening doet en om te controleren of je een oefening goed uitvoert.

Ook kun je de oefeningen database bekijken om inspiratie te krijgen voor nieuwe oefeningen en om een fitness schema samen te stellen. De uitlegvideo’s bestaan uit:

 1. Cardio oefeningen
 2. Oefeningen rug
 3. Oefeningen billen
 4. Oefeningen schouder
 5. Oefeningen borst
 6. Oefeningen buik
 7. Oefeningen voor billen
 8. Oefeningen voor thuis
 9. en ga zo maar door.

Alle oefeningen zijn ook weer gekoppeld aan het workout logboek. Hierdoor kan je tijdens het volgen van je workout snel doorschakelen naar een workout video om te kijken hoe de oefening moet!

uitlegvideo's app
Terug naar inhoudsopgave

Workout logboek

Een workout logboek heb je vast weleens eerder gezien. Maar was die ook zo handig en uitgebreid als onze fitness logboek app?

Wij denken van niet!

Deze functie is met veel zorgvuldigheid samengesteld en met vooral veel hulp vanuit de praktijk. Zo zijn er veel workout logboeken die goed zijn, maar het toch net niet helemaal hebben.

Met de input vanuit echte gebruikers hebben wij ons logboek samen kunnen stellen op basis van de behoeftes uit de praktijk. Zo kan jij je fitness schema optimaal volgen.

Alle fitness oefeningen die je gebruikt tijdens je workout kun je aan je eigen fitness schema toevoegen in deze fitness logboek functie.

Alle oefeningen die ook in onze oefeningen database zitten verschijnen dan automatisch met een uitlegvideo.

Je kan heel makkelijk je sets, reps en secondes toevoegen en zo heb je binnen een korte tijd je workout aangemaakt.

Al je workouts die je gedaan hebt kun je weer terugzien in de workout geschiedenis zodat je precies kunt terug zien hoelang je workout duurde en welke sets en reps je gebruikte. Handig toch?

workout logboek app
Terug naar inhoudsopgave

Boodschappenlijst app

Een simpel maar handige boodschappenlijst functie om je boodschappenlijstje digitaal bij je te hebben. Zo bespaar je papier en heb je het lijstje altijd bij de hand. Je hoeft je boodschappenlijstjes dus nooit meer kwijt te raken.

Ook kan je het lijstje simpel hergebruiken en heb je de mogelijkheid om te zien hoeveel items je wel hebt gehaald en welke nog niet. Handig als je bijvoorbeeld bij meerdere supermarkten je boodschappen doet.

boodschappenlijst Apollprotocol
Terug naar inhoudsopgave

Track je progressie

Je fitness vooruitgang bijhouden is leuk om te zien van hoever je gekomen bent en waar je nu staat in het bereiken van je doel. Daarom hebben wij een functie gemaakt waarbij je dit kan bijhouden en waarbij je ook nog eens doelen kunt stellen.

Zo kan je je vetpercentage bijhouden, de omtrek meten van je buik, benen, armen en vooruitgang foto's maken.

Een before after fitness app of progressiemeter zoals deze bestaat dan ook nog niet.

Ook hebben we een handige deelfunctie toegevoegd waarbij je makkelijk foto’s naast elkaar kunt zetten en kan delen op social media en Whatsapp.

Je voortgang bijhouden met fitness is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest.

fitness progressie bijhouden apolloprotocol
Terug naar inhoudsopgave

Voedingsdagboek

Je voeding bijhouden is een belangrijk onderdeel voor de beste gezondheid.

Zo zijn de meeste van ons zich niet bewust van de keren dat we onbewust ongezond eten. Denk hierbij aan een koekje tussendoor of snel een cola drinken.

Dit klinkt misschien als weinig op 1 dag, maar als dit iedere dag gebeurt kan dit zich aardig opbouwen. Door gebruik te maken van ons voedingsdagboek is dat verleden tijd. Hou alles bij en krijg zo inzicht in alles wat je eet!

Het voedingsdagboek bestaat uit verschillende onderdelen.

Naast het bijhouden van wat je eet kun je ook bijhouden hoeveel water je drinkt op een dag en hebben we een functie gemaakt waarmee je kunt bijhouden wanneer je medicijnen en supplementen hebt gebruikt.

Lees hieronder meer hierover.

voedingsdagboek apolloprotocol

We hebben dus ook een geweldige functie gemaakt om bij te houden hoeveel je gedronken hebt. Ook dit is enorm belangrijk voor de beste gezondheid.

Zo heeft 75 procent van de Amerikaanse bevolking behoorlijk vaak last van dehydratatie.

Dit kan je stofwisseling verlagen, je minder slim maken en ga zo maar door.

Daarnaast hebben we dus nog een functie gemaakt waarmee je jouw medicijnen en supplementen gebruik kan bijhouden.

Zo slik je nooit meer de dubbele dosering of vergeet je nooit meer om een supplement of medicijn te nemen!

voeding bijhouden app
Terug naar inhoudsopgave

Waterbalans meter

De zogenoemde "water drinken app" is een van de meest gebruikte fitness apps die er is.

Met een drink app kan je precies bijhouden hoeveel je hebt gedronken op die dag en reminders instellen om ervoor te zorgen dat je genoeg water drinkt.

Zo krijg je meer controle over de hoeveelheid vocht die je consumeert. Water is namelijk de primaire levensbehoefte nummer 1 en velen van ons drinken te weinig!

En daarom hebben wij ook deze functie toegevoegd aan onze sport app.

water drinken app
Terug naar inhoudsopgave

Kennis en educatie

Je hebt straks geen fitness blog meer nodig door onze kennis en educatie sectie. Hier kan je iedere week een nieuw e-book vinden met fitness informatie over allerlei verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld over gezond eten, hoe maak ik een goed fitness schema, supplementen, cholesterol, vet verliezen en ga zo maar door.

De e-books bestaan uit slechts een paar pagina’s waardoor je ook niet te lang bezig bent met lezen. Zo kan je toch iedere week iets nieuws leren over fitness en gezondheid!

Terug naar inhoudsopgave

Een workout timer

De timer app is een veelgebruikte functie die velen gebruiken tijdens hun workouts. Helaas zijn er geen interval timer apps waarbij je jouw eigen muziek kunt blijven afspelen!

Wij hebben dit wel voor je geregeld!

Zo kun je jouw eigen muziek blijven luisteren tijdens het gebruiken van onze timer app.

De functie is simpel in gebruik en makkelijk in te stellen om mee aan de slag te gaan.

De workout timer is handig om te gebruiken voor bijvoorbeeld HIT Training, maar ook om je rust tijdens je fitness oefeningen bij te houden. Zou hou je de vaart er lekker in!

workout timer app
Terug naar inhoudsopgave

1rm berekenen

1rm staat voor je zogenoemde 1 rep max, of 1 repetitie maximaal.

Met de applicatie kun je makkelijk jouw 1 rep max berekenen op basis van bijvoorbeeld 5 of 10 reps bankdrukken.

Zo hoef je niet per se het maximale van je lichaam te vragen en kan je wel makkelijk je maximale kracht berekenen.

Dit is vooral heel geschikt en aan te raden voor beginnend sporters.

Daarnaast is het ook heel handig om de 1rm test te gebruiken om je maximale kracht en records op te slaan.

Deze vind je vervolgens terug in je geschiedenis waardoor je weet op welke datum je welk record hebt gezet!

Ook hebben we een makkelijke deelfunctie toegevoegd zodat je makkelijk je records kunt delen met je vrienden op social media en whatsapp!

1rm max berekenen
Terug naar inhoudsopgave

Workout kalender

Je eigen fitness schema maken? Dan heb je zeker een workout kalender nodig. Een workout kalender is handig om een goed overzicht te hebben van je fitness schema.

Met de simpele toevoegknoppen kan je makkelijk nieuwe trainingen en rustdagen toevoegen aan je workout kalender.

Zo heb je een goed overzicht van welke training je op welke dag moet doen.

Heb je een training afgerond of is er een rustdag voorbij?

Kruis hem dan heel gemakkelijk af. Op deze manier kan je het maximale uit je trainingen halen en vergeet je nooit meer een workout.

fitness schema workout kalender
Terug naar inhoudsopgave

Training E-books om je doel te bereiken (€3,99 per ebook)

Hier vind je verschillende e-books die je kunnen helpen met vet verliezen, spieren opbouwen en fitter worden. Maar ook om heel doelgericht je spieren te trainen, zoals bijvoorbeeld je buikspieren en kuiten.

Zo heb je momenteel de volgende e-books :

Buikspieren e-book

Veel van de beschikbare buikspier trainingen zijn niet effectief en kunnen zelfs rugklachten veroorzaken. Buikspieren op een goede manier wordt dan ook door velen niet gedaan.

De trainingen uit dit buikspieren schema zorgen voor de beste resultaten en zijn echt op basis van wat de wetenschap zegt. Hiermee zorgen we ervoor dat je in een zo kort mogelijke tijd het meeste uit je trainingen haalt. Je doel ligt binnen handbereik.

 1. Echt werkende buikspiertrainingen
 2. Bereik de abs die je altijd al wilde hebben
 3. 12 effectieve workouts
 4. Buikspieren in 30 dagen
 5. Voor ieder niveau
buikspierentrainingen

Kuitgroei E-book.

Kleine kuiten hebben is met dit fitness schema verleden tijd. Haal het maximale uit je trainingen met deze op wetenschap gebaseerde kuiten trainingen.

Zeg maar dag tegen die kleine kuiten! Kuiten trainen met maximale resultaten. Dat doet je met het kuiten training E-book van ApolloProtocol.

 1. Echt werkende kuittrainingen
 2. Methodes om je kuitspieren aan te zetten tot groei
 3. 12 effectieve workouts
 4. Maximale resultaten
 5. Voor ieder niveau
kuitspieren-trainingen

HIIT Vetverbrand E-BOOK

Vet verliezen is geen makkie… maar met deze workouts zal het wel gaan lukken! Haal het maximale uit jezelf en haal je doel binnen de kortste tijd mogelijk. Of je nou hit training in de sportschool wilt doen of hit training thuis, het HIIT vetverbrand e-book bevat het allemaal.

 1. Vet verliezen en fit worden tegelijk
 2. 35 keiharde workouts
 3. Home workouts & sportschool workouts
 4. Maximale resultaten
 5. Voor ieder niveau
hit training
Terug naar inhoudsopgave

Chat functie met je persoonlijke online Coach (betaald)

Een chat module om te praten met je persoonlijke online coach. Zo heb je 24/7 de mogelijkheid om je coach alles te vragen over voeding, training, slaap en ga zo maar door. Bij ApolloProtocol is online coaching als bij geen ander.

Zo kan je coach precies inzien wat je hebt gedaan in de app. Denk hierbij aan je training, voeding en je progressie. Hierdoor kan je online coach je altijd bijsturen om te zorgen dat je op het juiste pad bent. Samen met je coach ga je aan de slag om de beste resultaten te behalen.

Onze coaches zijn op de hoogte van de meest recente wetenschappen en methodes als het gaat om training en voeding. Zo weten wij zeker dat jij het maximale uit jezelf kan halen.

chat met je online coach
Terug naar inhoudsopgave

Persoonlijk voedingsschema (betaald)

Gezond eten is iets wat ons tegenwoordig steeds moeilijker gemaakt wordt. Met een persoonlijk voedingsschema van ApolloProtocol maken wij het makkelijker!

Vaak gaan mensen en coaches met een voedingsschema van de hak op de tak, en moet je gelijk van ongezond naar een enorm streng voedingsschema.

Dit is niet nodig en het is ook wetenschappelijk bewezen dat dit voor veel mensen niet vol te houden is.

Bij een voedingsschema van ons leer je stap voor stap gezond te eten.

Zo ontwikkelen wij een gezond voedingsschema wat aansluit bij je leefstijl en wat je echt vol kunt houden! Zo heb je niet alleen resultaten op korte termijn, maar ook op lange termijn!

Terug naar inhoudsopgave

Naast al deze functies worden er iedere maand nieuwe functies toegevoegd en oude functies aangepast op basis van de feedback die we krijgen van de gebruikers.

Zo heb je zelf ook de mogelijkheid om aan te geven welke functies je graag terug zou zien in onze fitness app.

Heb jij dus nog ideeën voor onze app?

Ontwikkel dan samen met ons de meest complete fitness app door ons van feedback te voorzien!

© 2014-2019 ApolloProtocol