close
Download nu de
ApolloProtocol Fitness App!
INSTALLEREN
FAQ Support

Betalen – veilig én gratis

Bestellen bij ApolloProtocol is snel, eenvoudig, veilig en gratis. Elke bestelling op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst wordt binnen enkele dagen verzonden, soms wordt je bestelling zelfs de volgende dag al bezorgt! Naast de supersnelle levering rekent ApolloProtocol zowel voor zendingen naar Nederland als naar België geen verzendkosten.

Betaalopties Nederland en België

BetaaloptieKostenKorte omschrijving
iDEAL Gratis - Veilig en gemakkelijk online betalen in je eigen internet betaalomgeving.
- Voor 16:00 uur besteld, zo snel mogelijk verzonden!
- België: Voor 16:00 uur besteld, zo snel mogelijk verzonden!
Mister Cash Gratis - Veilig en gemakkelijk online betalen in je eigen internet betaalomgeving.
- Voor 16:00 uur besteld, zo snel mogelijk verzonden!
- België: Voor 16:00 uur besteld, zo snel mogelijk verzonden!
PayPal Gratis - Veilig en gemakkelijk online betalen via je eigen PayPal account
- Voor 16:00 uur besteld, zo snel mogelijk verzonden!
- België: Voor 16:00 uur besteld, zo snel mogelijk verzonden!
Credit Card Gratis - Master Card en Visa Card
- Voor 16:00 uur besteld, zo snel mogelijk verzonden!
- België: Voor 16:00 uur besteld, zo snel mogelijk verzonden!
SEPA-incasso Gratis - Automatische incasso voor termijn betalingen en abonnementen.
- Voor 16:00 uur besteld, zo snel mogelijk verzonden!
- België: Voor 16:00 uur besteld, zo snel mogelijk verzonden!

Uitgebreide omschrijving betaalopties:

iDEAL - Gratis!

Met Ideal kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteer je jouw persoonlijke bank. Daarna word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden door de bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden. Voor 16:00 uur besteld, dan wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden!

PayPal - Gratis!

Betalen met PayPal gaat gemakkelijk en supersnel, tijdens het bestelproces kies je voor de betaalwijze PayPal, en je wordt direct doorgeleid naar je eigen PayPal account. Na betaling zal je bestelling, mits besteld voor 16.00 uur, dan wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden!

Creditcard (logo Visa/Master) - Gratis!

Bij ApolloProtocol kun je betalen met de vernieuwde, nog beter beveiligde methodes van Eurocard/Mastercard Securecode en Verified by Visa. Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. ApolloProtocol is geen partij in de relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betaling met creditcard: uw bank zal dan de betaling autoriseren. Het bedrag wordt direct verrekend en wij worden door de bank geïnformeerd, zodat je bestelling direct verzonden wordt. Voor 16:00 uur besteld, dan wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden!

Mister Cash - Gratis!

Mister Cash is de meest makkelijke en veilige mankier van online shoppen en betalen, bovendien ook nog eens gratis!! Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Mister Cash wenst te betalen, vervolgens selecteer je jouw persoonlijke bank. Daarna wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden door de bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden. Voor 16:00 uur besteld? Je bestelling wordt direct verzonden!

SEPA-incasso - Gratis

SEPA-incasso wordt gebruikt voor de betalingen van onze abonnementen. Via SEPA-incasso worden betalingen automatisch geincasseerd zonder bijkomende kosten. U ontvangt 2 weken vooor de automatische incasso een factuur. Deze betaal methode is veilig.

Veilig online betalen:

Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of Credit Card worden rechtstreeks doorgegeven via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL).SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.

Privacy:

De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om je bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.

Indien je nog vragen hebt over de verzend- en betaalopties van ApolloProtocol, kun je altijd contact met ons opnemen tijdens openingstijden via +010-2613288 of via ons contactformulier op onze contactpagina

© 2014-2020 ApolloProtocol